En fase de licitació la redacció del projecte de la nova escola de Xeraco

0
205
Xeraco
Distribució dels barracons.

Els veïns i veïnes de Xeraco porten anys esperant la unificació de les escoles i sembla que, finalment, aquesta espera està arribant a la seua fi, ja que continua endavant la fase de licitació de la redacció del projecte per a dur a terme aquesta actuació.

Aprovats els plecs, s’adjudicarà el projecte a les empreses interessades i, tot seguit, es redactarà per a dur a terme la construcció del nou centre.

En aquesta segona fase, la intenció de l’executiu local és instal·lar barracons en la zona del poliesportiu, el més prompte possible mentre avancen les fases per a la construcció del nou centre escolar.
Una ubicació que, segons han confirmat fonts municipals, s’ha consensuat amb els pares i les mares, així com el professorat, entre les diverses propostes plantejades.

L’objectiu, segons apunten les mateixes fonts, és “facilitar i agilitzar els terminis perquè la unificació de les escoles siga una realitat en breu”. D’aquesta manera, la previsió és, si Conselleria ho permet i no hi ha cap contratemps en les fases d’adjudicacions, que els i les alumnes comencen el curs 2021-2022 en els barracons.

“En aquest llarg procés per a la construcció de la nova escola, la fase de licitació de la redacció del projecte suposa un gran avanç especialment per a Xeraco i les seues veïnes i veïns”, assegura l’alcalde, Avelino Mascarell.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here