L’empresarial de la Vall d’Albaida s’adhereix al manifest contra l’infrafinançament valencià

0
968
Imatge de la junta directiva de COEVAL celebrada a l'Olleria

La Junta Directiva també ha tractat l’adhesió de COEVAL a les accions de la Plataforma Ciutadana per la millora de la carretera CV 60 entre la Vall d’Albaida i la Safor

La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) l’adhesió de COEVAL al Manifest signat per la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana(CEV) CCOO i UGT demanant el finançament i les inversions en infraestructures que corresponen a la Comunitat Valenciana. Igualment es va acordar que, tal com ha aprovat la CEV (Confederació Empresarial Valenciana), COEVAL participarà en la manifestació que para açò s’ha convocat a València el pròxim 18 de novembre.

L’anunci s’ha fet després de la Junta Directiva de COEVAl, encapçalada pel seu President Javier Cabedo, que ha tingut lloc a l’Olleria, una reunió a la qual ha sigut convidat l’alcalde de l’Olleria Julià Engo i a la qual han assistit empresaris de la localitat.

El President de COEVAL en la seua recent presa de possessió va avançar que un dels seus objectius del seu mandat és comarcalizar COEVAL i prova d’açò ha sigut la celebració de la primera reunió de la nova Junta Directiva de COEVAL fora de la seua seu, participant en la mateixa representants municipals i empresarials del municipi atenent a la petició que va fer el President de l’Associació d’Empresaris de l’Olleria i Vicepresident de COEVAL, Manuel Martínez.

Entre els acords més destacats adoptats, a més de l’adhesió al manifest autonòmic, també s’ha anunciat la pròxima celebració de diverses activitats d’interès empresarial en les quals participa COEVAL en l’Olleria, relacionades amb temes d’absentisme laboral i autoconsum energètic. D’una altra banda també s’ha tractat l’adhesió de COEVAL a les accions que aquesta duent a terme la Plataforma Ciutadana per la millora de la carretera CV 60, infraestructura que uneix les comarques de la Vall d’Albaida i la Safor, tema sobre el qual COEVAL i la Federació d’Associacions

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here