L’empresa pública de Sagunt SAG fa fixos 8 treballadors eventuals més del departament de Jardineria

0
827
L'alcalde i la regidora, junt als treballadors contractats

Estes 8 persones se sumen a les 18 de Neteja Urbana a les quals la Societat ja els va fer un contracte fix el passat mes de febrer

La Societat Anònima de Gestió (SAG) ha fet fixos 8 treballadors del departament de Jardins que fins a hui tenien un contracte eventual. Es tracta d’una nova consolidació de personal en la Societat després que a la fi de febrer es realitzara una operació similar amb 18 treballadors de la secció de Neteja Urbana.

Per a la vicepresidenta de la SAG, Roser Maestro, la consolidació de treball “sempre ha suposat una prioritat i seguix suposant-ho ara dins d’este Equip de Govern”. Maestro ha incidit que estes consolidacions “no solament reforcen el servei per a oferir una major proximitat a tota la ciutadania, sinó que a més permeten que puguem seguir amb este projecte de futur, que és una obligació per a qualsevol organització que puga considerar-se d’esquerres, com és la consolidació de llocs de treball”.

La vicepresidenta de la Societat també ha volgut destacar que “açò no afecta únicament a 8 persones, sinó que parlem de 8 famílies” i ha ressaltat que “consolidar la plantilla i una gradual creació de llocs de treball, suposa la garantia de permanència i fortalesa de la SAG”. Així mateix, Maestro ha volgut “agrair el treball realitzat i el consens entre el Comité d’empresa i la direcció de la SAG”.

La SAG compta actualment amb 350 treballadors en la seua plantilla, dels quals ara 298 són fixos. La societat està dividida en sis departaments: Neteja Urbana, Jardins, Neteja d’Edificis Públics, Administració, Platges i Grues.​

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here