L’empresa pública SAG de Sagunt fa fixos 18 treballadors del departament de neteja urbana

0
1456
Actualment la SAG compta amb 290 treballadors fixos

Es tracta de la “major consolidació de personal en Neteja Urbana SAG des de 2008”, segons informa la seua vicepresidenta, Roser Maestro

La Societat Anònima de Gestió (SAG) ha fet fixos 18 treballadors del seu departament de Neteja Urbana. Com ha informat la vicepresidenta de la SAG, Roser Maestro, es tracta de la “major consolidació de personal” en este departament de la societat des de l’any 2008.

Maestro ha explicat que esta consolidació de treball “sempre ha suposat una prioritat per a Esquerra Unida i seguix suposant-ho ara dins d’este Equip de Govern”. A més, ha afegit que estos tràmits de consolidació “busquem fer-los amb totes les parts de l’empresa, de manera que no solament es reforce el servici per a oferir una major proximitat a tota la ciutadania, sinó que a més puguem seguir amb este projecte de futur, que és una obligació per a qualsevol organització que puga considerar-se d’esquerres, com és la consolidació de llocs de treball. Així, al principi o en una primera presa de contacte, ja tractem amb estos 18 llocs fixos que donen començament a tota esta política que sí que entenem que és una vertadera política d’esquerres”.

La vicepresidenta de la societat també ha volgut destacar que “açò no afecta únicament a 18 persones, sinó que parlem de 18 famílies” i ha ressaltat que “consolidar la plantilla i una gradual creació de llocs de treball, suposa la garantia de permanència i fortalesa de la SAG”. Així mateix, Maestro ha volgut “agrair el treball realitzat i el consens entre el Comité d’Empresa i la direcció de la SAG”.

La SAG compta actualment amb 350 treballadors en la seua plantilla, dels quals 290 són fixos. La societat està dividida en sis departaments: Neteja Urbana, Jardins, Neteja d’Edificis Públics, Administració, Platges i Grues. El de Neteja Urbana és el departament amb més empleats, concretament 156, que representen el 30% del total de la societat. D’estos 156, 141 són fixos, comptant ja amb estos 18.​

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí