Un empresa metal·lúrgica s’instal·larà al polígon Camí la Mar de Sagunt amb una inversió d’uns 3 milions

0
1970
L'Ajuntament de Sagunt ha contactat amb l'empresa

Erkosteel és una empresa mitjana del sector metal·lúrgic que es dedica a la transformació de la xapa metálica

Durant el matí del dilluns, la delegada de Reindustrialització, Teresa García i el delegat d’Urbanisme, Pablo Abelleira, van mantindre una reunió amb els representants de l’empresa Erkosteel, una empresa mitjana que es dedica a la transformació de la xapa metàl·lica.

En este context, la delegada de Reindustrialització, ha declarat que “durant la reunió, estiguérem acordant amb ells el calendari d’implantació. És una empresa que s’implantarà a Camí la Mar, amb la qual cosa també serveix perquè Camí la Mar s’incorpore a la senda de revitalització de polígons industrials que n’hi ha en el municipi, encara que Camí la Mar té unes característiques diferents de Parc Sagunt, perquè Parc Sagunt és públic i és molt més fàcil la dinamització des de les administracions públiques i, per contra, a Camí la Mar depenem sempre de tercers. Però també intentarem que, a través de la mediació, es puga revitalitzar este polígon”.

En eixe sentit, Teresa García ha afegit que “esta empresa ha triat Sagunt per la seua ubicació i per la seua capacitat logística de la posterior distribució. És a dir, ens han triat perquè tenim el port, perquè tenim les infraestructures i en vistes també al futur desenvolupament de la connexió ferroviària amb el port i amb el propi eix del mediterrani”.

Erkosteel és una empresa de grandària mitjana, que ocuparà una superfície de 6.000 metres quadrats repartits entre quatre parcel·les de propietat no municipal i la qual donarà una ocupació d’entre 15 i 30 treballadors i tindrà un volum d’inversió d’al voltant dels tres milions d’euros i, en el període d’entre un any i any i mig pot estar ja plenament operativa, “amb la qual cosa requereix que l’Ajuntament de Sagunt ajuste el seu període d’obtenció de les llicències i els permisos que corresponen a nivell elèctric. Sobretot necessitem el recolzament d’Iberdrola per tal de donar impuls a totes estes activitats”, ha puntualitzat García.

“Amb esta situació, constatem que la zona industrial de Sagunt és un producte atractiu, i ens interessa que siga així, no només per a grans projectes, que efectivament són necessaris, i en este moment al País Valencià som l’únic territori capaç de respondre a eixe tipus de demanda per la quantitat de sol que tenim i per la tramitació tan avançada que tenim i, per altra banda, també estem atraient a un petit i mitjà teixit productiu que és un poc el que conforma la cadena de valor de qualsevol sector econòmic. Tenim que tindre grans empreses però també hem de tindre empreses petites perquè, en temps de crisis, aguanta millor una empresa petita que no una gran, la qual està sotmesa als vaivens de les deslocalitzacions i dels moviments globals de les multinacionals” ha assenyalat la delegada de Reindustrialització, Teresa García, qui ha conclòs argumentant que “estem contents de rebre esta empresa, ja que és un pas més per revitalitzar el polígon Camí la Mar i, per altra banda, es consolida un poc, l’estratègia que està fent l’Ajuntament de Sagunt de desenvolupament en matèria d’atracció d’inversió al sector industrial que, al final, és allò que està fent generar més llocs de treball i millorar els estàndard de qualitat de vida en el nostre municipi”.

Finalment cal recordar que, en este polígon, està ja en funcionament l’empresa Palec Ecológico i, per la seua banda, l’empresa Aquacenic està estudiant ja una ampliació, segons ha afirmat la regidora, la qual cosa ve a confirmar l’interès empresarial per esta zona.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí