Emili Morant és el nou director del CEIC Alfons el Vell de Gandia

0
989
Gandia
Emili Morant, nou director del CEIC Alfons el Vell.

El Consell General del CEIC Alfons el Vell nomenava aquest passat dimarts, 20 d’abril, al nou director de l’entitat, Emili Morant Llorca, professor de Matemàtiques a l’IES Maria Enríquez. El nomenament tenia lloc a una convocatòria extraordinària on s’informava a més a més de la dimissió de Rosa Mascarell i del nomenament del membre que la substitueix en el Consell Executiu (Anna Igualde).

En la reunió, la directora dimissionària exposava davant dels consellers els motius de la seua renúncia i l’estat en què es troben les distintes iniciatives del CEIC.

Així, Emili Morant agraïa a Rosa Mascarell la tasca que ha fet durant el temps que ha estat al capdavant del CEIC Alfons el Vell i indicava que la primera de les seues prioritats serà “anar satisfent i celebrant les fites temporals, esdeveniments i actes que el CEIC ha anat fixant per a la resta de l’any 2021: la participació en la Plaça del Llibre, la convocatòria i concessió de les Beques (algunes d’elles de nova creació i directament inspirades per ella), la Setmana de la Ciència, l’Homenatge a la Paraula, etc”.

Respecte a la relació amb l’Ajuntament, Morant ha indicat que “tinc plena confiança en què ens sabrem entendre. L’Ajuntament de Gandia és la casa mare del CEIC: sostenint-lo durant quasi quatre dècades ha demostrat el seu compromís per liderar la comarca en el terreny de la cultura i la ciència en totes les seues vessants. Les dificultats del moment empal·lideixen al costat d’un llegat tan ric com el que el CEIC Alfons el Vell representa per a la ciutat de Gandia i la comarca de la Safor. Tant Rosa com la resta de directors que l’han precedida han fet una tasca importantíssima que herete amb una barreja d’il·lusió i de respecte reverencial”.

Morant afegia que “des de ja mateix quede a la disposició dels consellers, aliats i amics del CEIC per a treballar per la nostra cultura».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here