Establit el nivell d’emergència 0 per risc de nevades a l’interior de la Vall d’Albaida i la Costera

0
1630
Imatge de la neu caiguda a BocIrent

S’ha establit emergència situació 0 del Procediment d’Actuació Enfront del Risc de Nevades i s’ha informat als municipis afectats

El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana (CCE) ha establit emergència situació 0 del Procediment d’Actuació Enfront del Risc de Nevades i s’ha informat als municipis afectats perquè adoptaren les mesures preventives. Aquesta situació afecta a l’interior de les comarques de la Costera i la Vall d’Albaida, on ja ha obligat a tallar algunes carreteres o a imposar restriccions.

L’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències ha alertat i recomanat molta precaució davant el temporal de neu previst per a diumenge, segons els avisos emesos per l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

El temporal de neu que, des de primeres hores d’aquest divendres està afectant a l’interior de les províncies de València i Alacant, s’estendrà diumenge que ve també a l’interior de la província de Castelló i interior nord de la província de València, on s’esperen acumulacions de neu per sobre dels 900 metres, segons avís groc de AEMET.

El Procediment d’Actuació enfront del Risc de Nevades de la Comunitat Valenciana classifica del 0 al 3 les situacions d’emergència segons els danys que ocasionen les nevades. En el matí d’este divendres s’ha establit una situació 0 en les comarques citades perquè els efectes de la neu requereix la mobilització de recursos per a la neteja de la xarxa viària afectada.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí