Els XXII Premis Literaris Ciutat de Sagunt es donaran a conéixer este divendres d’entre les 99 obres presentades

0
1208
El Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt

L’acte, que tindrà lloc al Centre Cultural Mario Monreal, donarà a conéixer els guanyadors de les obres de narrativa, teatre i poesia en valencià a partir de les 19h

La gala de la XXII edició dels Premis Literaris ‘Ciutat de Sagunt’, organitzats pel Gabinet de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Sagunt, se celebrarà divendres que ve, 18 d’octubre, a les 19 hores al Centre Cultural Mario Monreal. Es tracta d’una cita cultural molt esperada en la qual cada any es premia la poesia, la narrativa i el gènere teatral escrits en valencià. La conducció de l’acte estarà a càrrec de la companyia Camí de Nora.

De les de 99 obres rebudes de tota l’àrea lingüística, un total de 25 obres opten al XVI Certamen de Teatre ‘Pepe Alba’; per al XXI Certamen de Narrativa s’han presentat 27 originals, i en el XXII Certamen ‘Jaume Bru i Vidal’ de poesia competiran 47 obres, el més veterà i el que va iniciar la convocatòria amb la creació del Gabinet l’any 1997.

El premi de narrativa serà recompensat amb 6.000 euros i la publicació de la novel·la, i els de poesia i teatre rebran 3.000 euros cadascun i també es publicaran les obres seleccionades. Els noms de les persones guanyadores d’esta edició es coneixeran la vesprada del divendres, en el transcurs d’un acte cultural i de lliurament dels guardons.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here