Els xiquets de Bocairent i Fontanars dels Alforins ja han tornat hui a les classes després de la nevada

0
790
Bocairent Nevat
Les classes a Bocairent han reemprés la normalitat

Els alumnes de Bocairent i Fontanars dels Alforins després de dos dies de vacances per la neu caiguda a estes localitats han tornat hui a les classes. En total han tornat a la normalitat els 850 les xiquets escolaritzats al CEIP Lluis Vives i l’IES Bocairent a esta localitat, i els del CEIP Comte Salvatierra de Fontanars dels Alforins, a més a més dels alumnes de secundària d’esta localitat que tampoc han pogut anar a l’institu per no haver arribat l’autobús que els recull normalment.

Altres localitats afectades per la neu i que van haver de suspendre temporalment l’assistència als centres escolars van ser Ontinyent i Castelló de Rugat. Però estos ahir dimarts ja van tornar a les classes en el cas  de Castelló de Rugat, mentre que a la capital de la Vall la normalitat es va recuperar a la vesprada.

Pel que fa a les carreteres durant este matí, segons la informació que ofereix la Direcció General de Trànsit (DGT), tres carreteres de la Vall d’Albaida i una de la Canal de Navarrés encara tenen problemes de circulació a causa de la neu acumulada els últims dies. Es tracta a la Vall de les carreteres CV-660 a Fontanars dels Alforins entre els quilòmetres 0 i 16, la CV-665 a Ontinyent entre els quilòmetres 1 i 7, i la CV-657 a Ontinyent entre els quilòmetres 0 i 8; pel que fa a la Canal de Navarrés es tracta de la CV-590 a Énguera entre els quilòmetres 0 i 37.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here