Els vins de la DO “Valencia” es presenten a Gandia amb la I Ruta del Maridatge

Un dels moments de la roda de premsa.

La Denominació d’Origen “Valencia” arriba a la ciutat amb la primera Ruta del Maridatge Gandia. Ho anunciat el regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez; i la directora de comunicació de Consell Regulador de la Denominació d’Origen “Valencia”, Pamela Beltrán.

“L’objectiu, donar a conèixer i incrementar la notorietat dels seus vins en Gandia, creant un esdeveniment gastronòmic molt atractiu per al públic. La iniciativa, compta amb la col·laboració de l’Associació d’Hostalers del Raval-Prado-Centre Històric, els hostalers de Corea, Grau i la Platja”, ha indicat Martínez.

Així, del 28 de novembre al 8 de desembre, 30 dels locals de tapes d’aquests districtes se sumen a aquesta iniciativa que té com a finalitat oferir una copa de vi de la DO “Valencia”, maridada amb una exquisida tapa gurmet, per tan sols 3€.

D’aquesta forma, la DO “Valencia” irromp en l’hostaleria de la ciutat, amb una atractiva acció promocional, en la qual unim “els nostres millors vins amb la millor gastronomia de la zona, per a mostrar com es pot potenciar el sabor dels vins i realçar el plaer de degustar-los, si s’acompanyen de la tapa adequada”, ha assegurat el president de la DO Valencia, Cosme Gutiérrez.

El president de la DO “Valencia” ressalta l’excel·lent col·laboració de l’Ajuntament, així com dels establiments participants en aquesta acció, “pel seu suport a l’hora d’arrancar aquesta primera edició del repte a Gandia, que esperem tinga un magnífic acolliment”.

Premis amb paladar

Amb la finalitat de fer encara més atractiu aquest repte, animant al públic a participar-hi, s’hi han creat els anomenats Premis amb Paladar, on els participants tenen l’oportunitat de guanyar a través d’un sorteig: un cap de setmana enològic per a dues persones, cursos de tast i lots de productes.

“La dinàmica per a entrar en el sorteig és molt senzilla. Els clients han de recollir, en qualsevol establiment participant, un carnet gurmet, que hauran d’emplenar després de visitar cinc locals diferents adherits a la campanya”, ha explicat Beltrán.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

REDACCIÓN:
Artículos relacionados