Els veïns i veïnes de l’Eliana es vacunen a Paterna

0
664
Daimús
Uno de los momentos de la vacunación.

Els veïns i veïnes de l’Eliana estan sent cridats al procés de vacunació massiva en la porpera localitat de Paterna. Des de la setmana passada la inoculació de elianers i elianeres ja no es duu a terme en el Centre Multiusos de Llíria, després del canvi de la zona establida per la Conselleria de Sanitat.

D’aquesta manera, segons informen fonts municipals, els veïns de 63 a 60 anys i de 79 a 70 rebran entre aquest dilluns, dimarts i dimecres la primera dosi de la vacuna contra el coronavirus en el punt habilitat a la Ciutat Esportiva de Paterna, en el Polígon Industrial Nord. En aquests casos s’administraran les primeres dosis de Astrazeneca a la franja d’edat més jove i la de Pfizer o Janssen, que només requereix una única injecció, als més majors.

Per part seua, la ciutadania d’entre 60 i 65 anys citada la setmana passada i que no va poder acudir a Paterna rebran una nova citació.

Mentrestant, el Centre de Salut ha completat l’administració de la vacuna en el grup de població de majors de 75 anys i recorda que si algun elianer o elianera sobrepassa aquesta edat i no ha sigut vacunat pot contactar en el 96 271 84 40 i sol·licitar que li administren la vacuna, indiquen des del consistori.

A més, ha gestionat aquesta setmana passada en el Centre de Formació de Persones Adultes (EPA), les segones dosis dels quals es van vacunar del 29 de març al 2 d’abril i continuarà el procés entre aquest dimecres i dijous.

L’alcalde, Salva Torrent, ha recordat que aquest canvi de centre, de Llíria a Paterna, respon a la fi d’acostar la vacuna a la ciutadania i agilitzar el procés. “Un procediment complex que requereix ajustos però que compta sempre amb l’enorme compromís dels professionals de la nostra sanitat pública”, ha remarcat.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here