Els veïns de la Pobla del Duc participaran en els pressupostos plantejant i votant projectes

0
675
La Pobla del Duc dóna la veu als seus veïns
La Pobla del Duc dóna la veu als seus veïns

El pròxim 9 de desembre, la Pobla del Duc encetarà el seu primer procés de participació ciutadana, un procés de proposta i priorització de projectes on els veïns decideixen. A partir d’eixe dia, els poblatans majors de 16 anys disposaran de 3 setmanes per a registrar les seus propostes. En finalitzar el termini, els serveis tècnics de l’Ajuntament després de determinar el pressupost aproximat de cada iniciativa i estudiar l’objectiu i els beneficiaris, publicarà la llista de projectes que se sotmetran a consulta popular.

Les votacions és podran realitzar via internet des de la web municipal i físicament a l’Ajuntament de la Pobla del Duc i a la biblioteca municipal. Les bases reguladores del procés de participació -que s’ha impulsat des d’alcaldia, la regidoria d’hisenda i la de promoció econòmica i transparència- estaran a la web municipal www.lapobladelduc.com

Desde l’ajuntament s’ha assenyalat que «ja és hora que el poble comence a decidir per ell mateix» perquè «com que la nova Diputació de València ja considera els ajuntaments ‘majors d’edat’ per a decidir les seues necessitats sense abocar-nos, com abans, a uns plans d’inversió concrets, això possibilita, i volem que siga així, que siguen els veïns els que determinen les seues necessitats».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí