Els veïns de Carlet trien projectes de millora del centre històric en els pressupostos participatius 2020

0
3921
Centre de Carlet

Entre les propostes estan la millora de l’enllumenat i la conversió en zona de vianant d’alguns carrers del centre històric

Els veïns de Carlet ja ha elegit els projectes dels Pressupostos Participatius per a incloure en el capítol d’Inversions de 2020. D’entre les 9 propostes que han quedat finalistes i que han de ser analitzades pels tècnics municipals, el projecte que més suport ha tingut és la millora de la enllumenat i la conversió en zona de vianants d’alguns carrers del centre històric, el segon projecte més valorat ha sigut l’asfaltatge d’un carrer a la urbanització Ausiàs March i, en tercer lloc, es demana la millora i condicionament dels vestidors del pavelló del Poliesportiu municipal.

Els ciutadans han pogut votar entre les 9 propostes veïnals que quedaren finalistes de les aportades pel veïnat durant la primera fase d’este procés, la viabilitat de les quals havia sigut valorada pels tècnics municipals.

Estes tres propostes s’incorporaran a l’apartat d’inversions del Pressupost de 2020 i el compromís del govern de Carlet de destinar-hi el 40% de la inversió dels pròxims comptes municipals.

Segons explica el regidor de Participació Ciutadana, Bernat Nogués, «no sols els projectes més votats formaran part dels pressupostos, el govern també tindrà en compte la resta de propostes presentades i avaluades pels tècnics de cara a executar inversions, perquè del que es tracta és de donar pes al que ha dit la ciutadania». Les propostes que també seran tingudes en compte són la creació d’un bulevard entre la plaça de Xavier Casp i el Malecó, fer el carrer de la Vila per a vianants, fer una construcció al jardí del carrer de Massalet per a dur a terme activitats lúdiques, senyalització viària per a moderar la velocitat, un pipicà a la zona del Malecó o remodelar la font de la rotonda del Giner.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí