Els treballadors de Pilkington a Sagunt anuncien el començament d’una vaga en protesta per l’ERO que acomiada a 116 persones

0
1421
Treballadors de la planta Pilkington de Sagunt.

Es realitzarà en principi una vaga de mitja jornada en cadascun dels tres torns de treball de la factoria

L’última Assemblea General realitzada aquest divendres dels treballadors de la planta de Pilkington a Sagunt han anunciat una vaga en protesta per l’ERO comunicat des de l’empresa i que afectarà a 116 persones.

Les tres assemblees celebrades han comptat amb una gran participació i han conclòs amb la votació i rotunda Ratificació de la convocatòria de Vaga per un 92,5% dels assistents que donarà inici dilluns que ve dia 8 a les 10.00 hores i finalitzarà el dia 19 en el torn de nit.

La vaga serà de mitja jornada per torn i es distribuirà en tres franges, de 10 a 14h en el torn de matí, de 18 a 22h en el de vesprada i de 2 a 6h en el de nit.

Així mateix, per part de les Seccions Sindicals s’ha informat que la convocatòria de vaga s’ha realitzat oficialment fins al dia 3 de Desembre, incloent en les últimes setmanes un increment en les hores de vaga, per si fóra necessari i així ho decidira l’assemblea general de treballadors i treballadores en pròximes convocatòries.

D’altra banda, els representants dels treballadors, avalats pels assistents, han exigit «que es complisquen estrictament les obligacions legals», així les concreten en que no hi haja hores estraordinàries, ni canvis de torn fora de termini, ni anar a treballar si es comunica fora de termini.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here