Els ‘Supersingles’, ‘Efecto Pasillo’ o ‘La Tribu’ actuaran a les Festes de la Puríssima Xiqueta de Benissa

0
1330
Un dels moments de la presentació de festes.

La presidenta de la Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta, Silvia Gandía, ha avançat, juntament amb Olga Juan, vicepresidenta; i Domènec Miralles, regidor de Festes; algunes de les novetats que presentaran les festes patronals de Benissa.

Entre altres, la comissió incorpora el ‘Gran Prix’, un joc molt divertit on participaran quintes i grups, el dimarts 24, dia dels Fadrins. El pregó del Riberer canviarà d’ubicació, realitzant-se enguany dins de l’església. I el correfoc del dimarts canviarà d’hora, a les 23.30 hores, abans del que era habitual per a aconseguir més participació.

Unes festes que tindran molts dies d’atractiva programació, des del dissabte que ve, amb el pregó, o el dijous 19, amb els premis literaris ’25 d’Abril’ i el Certamen de Pintura S. Soria – Vila de Benissa. De manera més oficiosa, les festes agafen una major algaravia a partir del divendres 20, dia de la Coronació, el dissabte 21, dia de l’Ofrena, amb l’actuació de la coneguda banda Efecto Pasillo o el diumenge 20, jornada en honor de la Puríssima Xiqueta, amb l’actuació de ‘Els Supersingles’, del programa de Telecinco ‘Qué tiempo tan feliz’. Dilluns i dimarts, dies dels Riberers i dels Fadrins, destaquen també per una entretinguda oferta d’actes per a tots els públics, amb l’orquestra ‘La Tribu’ (dilluns per la nit) o la Nit de Rock del dimarts, amb cinc grups: Reacció, Smoking Souls, Desakato, Atupa i Plan B.

Finalment restaran els dies de Bous, des del dimecres 25 fins al dissabte, també dia de les Anyades (amb l’actuació de l’orquestra ‘La Pato’) i el diumenge 29, jornada de la Huitada, amb el tancament de festa protagonitzat pels tenors ‘In Vivo’.

“Esperem que siguen unes festes amb moltes persones participant”, ha destacat Silvia Gandía, qui ha agraït el suport de l’Ajuntament (entre d’altres, per incorporar la carpa del parc Dolors Piera, que els ha permés programar diferents actes al llarg de l’any) i de la població de Benissa per la seua col·laboració. Després d’un any amb moltes activitats i molt d’esforç, la Comissió de Festes, formada per 102 persones pertanyents a les anyades de 2010, 2000 i 1977 presenta un pressupost de 372.177 €.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí