Els socialistes d’Ontinyent tenen sols els dies de Pasqua per decidir si presenten llista i qui la lidera

0
321
Imatge dels integrans de la llista inicial del PSPV d'Ontinyent que encapçalava Jorge Rodríguez

El PSPV deixa en mans de l’agrupació d’Ontinyent la decisió, que té de temps des de hui i fins el dilluns de Pasqua per dir si es presenten sota les sigles socialistes i quin seria el cap de cartell

Des d’este dimecres dia 17 fins al dilluns 22, és a dir, els dies de Pasqua. Aquest és el temini que tenen els militants del PSPV d’Ontinyent per decidir si presenten una candidatura a la localitat i qui l’encapçalarà, després de que qui era el seu candidat, Jorge Rodríguez, haja anunciat que renuncia a la candidatura.

I és que erà l’agrupació d’Ontinyent la que propose la llista municipal i el candidat o candidata segons ha afirmat la secretària general del PSPV-PSOE a la província de València, Mercedes Caballero, després del “pas a un costat” donat per Jorge Rodríguez. Preguntada per si ja tenen algun nom per a encapçalar la candidatura d’Ontinyent, Caballero ha dit que no. “Crec que hem d’esperar els temps i respectar a l’agrupació d’Ontinyent, que és la que ha de fer la proposta de la llista”, ha afirmat.

La candidatura que havia presentat fins ara el PSPV d’Ontinyent estava liderada per Jorge Rodríguez, i com a número 2 apareix la seua mà dreta i substituta com a diputada provincial, Rebeca Torró. Precisament torró també serà la número 6 de la candidatura del PSPV al Congrés per la província de València, la qual cosa li dóna pràcticament un escó assegurat en la cambra baixa.

No obstant això cal destacar que Rodríguez tornava a deixar la porta oberta a presentar una candidatura independent o una agrupació de lectors (per a la qual en una ciutat del tamany d’Ontinyent es necessiten 500 firmes), tenint en compte que durant els últims mesos en què ha estat investigat ha rebut el suport tancat de la militància d’Ontinyent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here