Els Socialistes de La Font d’en Carròs presenten el seu programa educatiu “per millorar el teu benestar”

0
443
Propostes educatives dels Socialistes de La Font d'en Carròs.

L’alcalde de La Font d’en Carròs, i candidat a l’Alcaldia pel PSPV-PSOE, Pablo Puig, ha fet un repàs per algunes de les acciones educatives desenvolupades al llarg d’aquestos últims quatre anys i, a banda, ha presentat les propostes educatives del programa dels socialistes.

Puig ha recordat que la gestió de l’Escola Nova “ja no són paraules. Són fets. Onze empreses opten a la construcció de la nova infraestructura. I serà una realitat gràcies a la lluita de totes les generacions de pares i mares per garantir una educació digna pels vostres fills i filles”.

Entre les propostes destaquen: continuar treballant per afavorir, millorar i potenciar les relacions, coordinacions i col·laboracions amb tota la comunitat educativa; vetlla pel procés de construcció de l’Escola Nova en els 15 mesos de termini; garantir una escola d’acord a les necessitats presents i futures, així com del seu manteniment; afavorir la innovació educativa per convertir l’escola en un centre del segle XXI amb l’aplicació de les noves tecnologies; i fer realitat una escola inclusiva que done resposta a les necessitats educatives.

D’altra banda, recalca, crear una ludoteca, un espai on la infància puga divertir-se i aprendre fora de l’horari escolar; continuar participant i col·laborant en el desenvolupament dels projectes d’innovació que es realitzen en l’escola i reforçar les activitats extraescolars en favor de les arts creatives i de conscienciació ciutadana.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here