Els Socialistes de La Font d’en Carròs fan un balanç positiu de les accions educatives desenvolupades al llarg de la legislatura

0
380
Accions desenvolupades en La Font d'en Carròs.

L’alcalde de La Font d’en Carròs, i candidat a l’Alcaldia pel PSPV-PSOE, Pablo Puig, ha fet un repàs per les acciones educatives desenvolupades al llarg d’aquestos últims quatre anys perquè, tal i com assegura, “els veïns i veïnes mereixen pagar el que és just dels impostos i ajudar-los per fer la vida més fàcil a les classes treballadores”.

Entre les accions destaquen: l’organització de l’Escola Matinera, de Nadal, Pasqua i Estiu. El diàleg i reivindicació contínua junt a la comunitat educativa amb diverses reunions a la Conselleria per exigir la construcció de la nova escola. També, coordinar i unir a la comunitat educativa i l’Ajuntament en la lluita per a aconseguir la construcció de la nova Escola front a la Conselleria d’Educació i la implantació del servei de consergeria a l’Escola.

D’altra banda, recalca, l’impuls i constitució del Consell d’Infants; l’organització i preparació de la Trobada d’Escoles en Valencià; i la implantació de les classes de repàs gratuites fora d’horari escolar.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here