Els Socialistes de Bellreguard reelegeixen a Joan Marco per unanimitat

0
718
Joan Marco, candidat a l'Alcaldia.

El candidat a l’Alcaldia del PSPV-PSOE de Bellreguard serà de nou Joan Marco i Pastor, després que el divendres, 1 de febrer, militants i simpatitzant socialistes reunits a la seua seu local aprovaren per unanimitat la candidatura presentada per l’exalcalde de Bellreguard.

Marco considera “un vertader orgull i alhora una immensa responsabilitat tornar a encapçalar la candidatura del PSPV a Bellreguard en les pròximes eleccions municipals que tindran lloc al mes de maig”.

Els Socialistes, que aspiren a convertir-se en primera força política al municipi de Bellreguard, valoren de forma molt positiva la gestió de les seues regidores i regidors al capdavant del govern municipal, amb una especial satisfacció per les polítiques socials transversals i les actuacions urbanístiques que han millorat el poble notablement.

“Tinc ganes i il·lusió davant aquest nou repte” afirma el ja candidat socialista que conclou que “el treball que hem desenvolupat ha estat intens durant aquesta legislatura i volem continuar-lo, configurant un equip de persones preparades i entusiasmades per treballar pel seu poble”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here