Els sindicats aproven per unanimitat les bases per traure a oposició 65 places de treball municipal a Xàtiva

0
1419
Ajuntament de Xàtiva

L’aprovació s’ha obtingut després que el govern municipal haja acceptat algunes de les esmenes presentades

La Mesa de Negociació General ha aprovat hui per unanimitat les modificacions de les bases generals per al procés de regularització d’ocupació a l’Ajuntament de Xàtiva, que permetrà traure a oposició 65 places de treballs municipals, així com les bases específiques sobre els diferents processos selectius.

Va ser el passat 4 de maig quan l’Ajuntament va presentar aquestes esmenes, però la part sindical va introduir en la mateixa reunió una sèrie de propostes específiques que la part política va acceptar estudiar. Finalment algunes d’elles s’han introduït en aquestes bases, que al remat han vist la llum verda per a la seua aprovació per part de tots els membres de la Mesa.

Per la part sindical han estat presents CCOO, el Sindicat de Policies Locals i Bombers, UGT, USO i un advocat representant de 39 dels treballadors afectats; mentre que l’Ajuntament ha estat representat pels regidors Empar Penadés, Miquel Lorente i Nacho Reig.

Els processos selectius que s’han aprovat són per cobrir llocs d’auxiliar de biblioteca, auxiliar d’equipaments públics, auxiliar de turisme, tècnic auxiliar d’informàtica, tècnic mig de promoció lingüística i oficial d’activitats esportives. Aquestes bases es podran consultar a la seu electrònica de l’Ajuntament.

També s’ha arribat a un acord consensuat respecte a alguns aspectes com la baremació dels processos. Finalment, la fase d’oposició comptarà un 65% mentre que l’altre 35% respondrà a la fase de concurs.

Els exàmens començaran el proper 15 de novembre, i els cursos de formació tenen previst començar cap a finals d’aquest mateix mes de maig o principis de juny.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Xàtiva inverteix 38.000 € en la reparació de la capella del cementeri municipal

“Ha estat una negociació llarga i intensa, perquè hem de tindre en compte que l’assumpte és delicat, però al remat estem satisfets amb el resultat perquè les bases s’han aprovat per unanimitat. La predisposició en ambdues parts comporta arribar a un millor enteniment”, ha manifestat la regidora de Recursos Humans, Empar Penadés.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here