Els Reis Mags d’Orient tornen a les comarques hui amb diferents cavalcades pels municipis

0
685
Reis Mags
Melcior, Gaspar i Baltasar han tornat un any més

La màgia torna esta nit de la mà dels tres Reis d’Orient que, amb diferents cavalcades pels pobles i ciutats, repartiran regals a xiquets i majors. Ses magestats tornaran a satisfer les il·lusions i desitjos especialment dels més menuts de la Vall d’Albaida, la Costera i la Canal de Navarrés amb desfilades plenes de llum i color en les que s’espera la participació de la ciutadania i el respecte del temps.

A Xàtiva Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a les 17h al camp de futbol de la Murta dins una festa de música i balls. La Cavalcada començarà a les 19,30h i que discorrerà per l’Albereda Jaume I.

A Ontinyent els actes començaran a les 18h amb l’adoració dels reis al Jesuset a l’Església Parroquial de Sant Josep. Des d’alli s’iniciarà la cavalcada en la que participaran centenars de persones amb grups musicals i ballets.

A Canals els reis protagonitzaran quatre cavalcades, tres començaran a les 18h a Torre Cerdà on recorreran el carrer del Crist fins la Plaça de la Pau; a Aiacor desfilaran per l’Avinguda de la Generalitat, Santa Teresa i acabarà a la Plaça Sant Jaume; i a la Torreta es recorrerà el carrer de la Torreta fins el Carrer Victòria. A Canals la desfilada serà a les 20h passant per l’Avinguda Jaume I fins la Plaça del Pont del Riu i tornant cap al carrer Mestre Serrano.

L’Olleria tindrà la seua desfilada per Tres Forques a partir de les 18,30h fins l’Església Parroquial on es venerarà a la Sagrada Família. Entre els col·laboradors d’este acte estan les capitanies mora i cristiana de 2010 i els scouts, júniors, bandes de música i ballets.

Pel que fa a Albaida els actes començaran a les 17h amb una cercavila i a continuació es farà el recorregut tradicional fins acabar a la Plaça Major on s’adorarà al Jesuset a qui oferiran els seus presents.

Finalment a Énguera la desfilada de ses magestats Melcior, Gaspar i Baltasar recorrerà l’itinerari habitual a partir de les 19,30h.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here