Els promotors de la Vall d’Albaida demanen engegar xicotetes unitats d’execució per fer nova construcció

0
865
Els constructors van retre homenatge al seu ex president José Vicente García
Els constructors van retre homenatge al seu ex president José Vicente García

L’Associació de Promotors i Constructors de la Vall d’Albaida ha demanat a les administracions que es torne a donar impuls a la nova construcció i que no es limiten a l’ajuda de la rehabilitació.

Ll’Assemblea General de l’Associació ha valorat positivament el suport que les administracions estan prestant a actuacions com la rehabilitació d’edificis i l’eficiència energètica «ja que són àmbits que permeten a les empreses del sector seguir treballant en uns anys que estan sent molt durs per a la construcció i els nombrosos sectors afins que depenen d’ella».

No obstant han manifestat que encara que «açò ha de mantenir-se en el futur per l’indubtable interès que tenen eixes actuacions en l’entorn urbà», també és necessari fer-les compatibles amb el desenvolupament de «xicotetes unitats d’execució que pel seu valor afegit siguen interessants per a ser executades i posades a la disposició dels demandants». En aquest model que es proposen els contructors també reclamen que les administracions escolten a les associacions del sector, «vertaderes coneixedores de la realitat i necessitats del mateix».

A més els constructors també reclamen a les administracions que facen possible que les empreses subministradores de serveis faciliten les instal·lació en estes unitats.

Homenatge a José Vicente García

Els constructors també han volgut realitzar un acte d’homenatge al seu ex president, José Vicente García, per «la dedicació en favor del sector i de l’associació duta a terme». García, que va encapçalar el col·lectiu des de 1997 va deixar poc abans d’eleccions el càrrec per integrar la llista municipal del PP, la renúncia va suposar l’accés al càrrec com a president d’Eleuterio Mancebo.

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí