Els premis de l’empresarial ASECAM reconeixen empreses amb capacitat de ràpida adaptació al moment social

0
7900
Foto de família dels premiats per ASECAM.

«Hem de treballar amb previsions a més curt termini i tindre una gran capacitat d’adaptació», afirma la presidenta d’ASECAM, Cristina Plumed

Els Premis ASECAM 2021 reconeixen el treball de les empreses del nostre territori
Per quart any consecutiu l’Associació d’Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM) ha entregat els seus premis 2021 en un acte que ha tingut lloc en el restaurant El Faro de Canet d’en Berenguer aquest dijous, 16 de desembre. Al voltant d’un centenar de persones ha acudit a aquest esdeveniment on l’entitat empresarial ha volgut reconéixer el treball dels seus associats un any més.

L’acte va comptar amb la presència de la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, María José Mira, el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, l’alcalde de Canet d’en Berenguer, Pere Antoni, la tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Sagunt i regidora de Promoció Econòmica i Industrial, María José Carrera, així com la presidenta de ASECAM, Cristina Plumed, a més de representants d’algunes entitats empresarials de la Comunitat Valenciana.

«El nou tauler de joc és la incertesa, estàvem acostumats al fet que totes les crisis durant la història deixaven un període per a recuperar-se, però sembla que això ha canviat i hem de treballar amb previsions a més curt termini i tindre una gran capacitat d’adaptació. I en aquest nou tauler de joc, m’agradaria posar en valor la labor de les associacions, és imprescindible en aquests temps construir aliances, estar ben informat i format, alhora que envoltar-se de persones especialitzades, i nosaltres en les associacions empresarials som facilitadors de tot això.», va afirmar Cristina Plumed que, a més, va voler fer un agraïment especial a Miguel Ángel Javaloyes per la seua ajuda i la seua participació en els esdeveniments de ASECAM.

La presidenta de ASECAM, a més, va afegir: «Enguany no sols hem premiat els projectes i persones d’èxit, també la resiliència, aqueixa paraula que tant pronunciem últimament perquè representa la nostra capacitat d’adaptar-nos malgrat l’adversitat. L’aposta per la I+D+i, el disseny, la imatge corporativa, la projecció exterior, la responsabilitat social, la igualtat, i també el lliurament, fan que les nostres empreses siguen competitives, siguen en molts casos referents».

De la mateixa manera, l’alcalde de Canet d’en Berenguer, que va donar la benvinguda a tots els presents, va destacar «el paper fonamental de l’empresariat en el creixement econòmic del Camp de Morvedre que ha permés engrandir la nostra comarca generant ocupació. La seua professionalitat i bon fer ha servit de pol d’atracció per a noves empreses que ens permetran aconseguir un teixit productiu sostenible».

Lliurament de premis

D’aquesta manera, es van anar entregant els premis de les cinc categories en les quals enguany s’han dividit aquests reconeixements. Així doncs, el guardó a l’Empresa Social ha sigut per a Magatzems Lázaro, premi que va ser entregat pel president de IVEFA, Francisco Vallejo, i recollit per la seua directora de Desenvolupament de Negoci, Cristina Lázaro, mentre que el reconeixement a l’Empresa Dinamitzadora del Territori ha sigut per al (‘Epicentre, guardó entregat per la primera tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Sagunt, María José Carrera, al vicepresident d’aquest centre comercial, Manuel Chang, acompanyat per la gerent, Elena Ribelles, i José Cardona, soci d’aquest. El premi a l’Empresa Innovadora ha recaigut en Nunsys, guardó recollit pel seu CEO i director, Francisco Gavilán i entregat pel Coordinador de màrqueting de la Cambra de Comerç, Marcos Laguía.

Quant a la Pime de l’Any, el propietari del Restaurant El Mirador de Sagunt, Santiago Belmonte, l’ha recollit de les mans del cap del Port de Sagunt de l’Autoritat Portuària de València, Celso Giménez. Finalment, el reconeixement a la Trajectòria Empresarial ha sigut per a Jesús Torralba, gerent de l’empresa Construccions J. Torralba S.L., un guardó que ha sigut entregat pel secretari general de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), Miguel Ángel Javaloyes. A més, l’acte encara es guardava una sorpresa perquè la presidenta de ASECAM, Cristina Plumed, va entregar un reconeixement especial al president de la Diputació i alcalde de Faura, Toni Gaspar, pel seu suport i col·laboració amb l’entitat empresarial.

Durant el seu discurs, Toni Gaspar, va assenyalar: «ASECAM és una associació que vaig veure nàixer i desenvolupar-se fins a convertir-se en un referent, és part de la meua història i del meu recorregut polític. És necessari reconéixer el treball ben fet fent actes com aquest lliurament de premis perquè hem de donar protagonisme a qui més s’ho mereix i una cosa bona estarem fent a la nostra comarca quan empreses importants s’estan interessant pel nostre territori».

Finalment, la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, María José Mira, va ser l’encarregada de tancar aquest esdeveniment en el qual es va comprometre «al fet que els fons europeus es destinen al teixit empresarial valencià; les administracions hem d’anar de la mà de totes les empreses per a eixir d’aquesta crisi més fortes, més competitius i aportant més a la nostra societat».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí