Els positius per Covid-19 es disparen a Carcaixent que ja supera els 2.000 casos per 100.000 habitants

0
2048
Carcaixent té actualment més de 400 casos actius de cofronavirus.

Diversos ajuntaments de la comarca han emés un comunicat dirigit a la Conselleria de Sanitat on demanen una reunió en la qual s’explique la situació sanitària, al temps que es demana mesures més contundents

El Departament de Salut Pública ha actualitzat les dades de la comarca en la que s’observa un creixement generalitzat de les dades, tant a Carcaixent com a la resta de localitats de la Ribera.

Concretament a Carcaixent a data de 18 de gener hi han 407 casos actius, aproximadament 100 casos més que fa una setmana, el que situa la incidència en 2017,95 casos per 100.000 habitants. Es tracta d’una situació molt preocupant ja que diàriament es detecten entre 25 i 30 nous contagis.

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Carcaixent va acordar el passat dimarts, en l’àmbit de les seues competències i vista l’evolució de la situació al municipi, ampliar la vigència de les mesures extraordinàries decretades el passat 31 de desembre fins el 31 de gener de 2021. Així, a més de la suspensió de totes les activitats culturals i festives o el tancament d’espais municipals o parcs, s’afig el tancament del Centre d’Integral de Majors i el Centre de Dia Mare de Déu de la Salut.

Alzira

Pel que fa a la capital de la comarca, a hores d’ara, Alzira té 703 casos actius i un índex de 1.539 casos positius per cada 100.000 habitants. «Ara mateix la progressió és incontrolable. Pràcticament tota la comarca supera els 1.000 casos per cada 100.000 habitants i una bona part supera els 2000. Com alcalde, demane a la ciutadania que reduïsca al màxim el contacte social i que s’extremen les mesures sanitàries. No fer-ho així implica continuar creixent en el nombre de contagiats», ha explicat l’alcalde Diego Gómez.

Després de la reunió amb Salut Pública la passada setmana, diversos ajuntaments dels diferents municipis de la comarca han emés un comunicat dirigit a la Conselleria de Sanitat on demanen una reunió en la qual s’explique la situació sanitària, al temps que es demana mesures més contundents per a reduir i pal·liar l’alta d’incidència de la COVID-19.

En el cas de la ciutat d’Alzira, al comunicat dirigit a la Conselleria, l’alcalde sol·licita que s’adopten mesures sociosanitàries més contundents per frenar el nivell d’incidència que, en la nostra ciutat, es troba en unes xifres molt preocupants. A més a més, també es demana que es registren les dades de forma coordinada entre Salut Pública i la seu electrònica de la Conselleria de Sanitat perquè es puga actuar de manera més eficient.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí