Els Populars de Tavernes sol·liciten a Compromís solucions immediates per a portar avant el col·lector de la platja

0
200

El Partit Popular de Tavernes ha denunciat, mitjançant un comunicat de premsa, que després que Compromís porte governant més de set anys, el govern local segueix sense executar cap projecte que pose solució als problemes d’inundabilitat que pateix la platja de Tavernes.

Per este motiu, el regior del Partit Popular de Tavernes, Mario Enguix, va proposar a l’executiu de Compromís que l’Ajuntament arribara a un enteniment amb els propietaris del sector 13 perquè es desbloquege la situació en la qual porta immers el col·lector de la platja de Tavernes des que està governant Compromís. “En 2015 ens van portar a un ple d’urgència un projecte de col·lector que finalment s’ha tirat arrere”, comenta Enguix.

Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

I des de 2015, any en el qual Compromís va anunciar que començarien les obres del col·lector, segons els populars, no hi ha cap projecte més de col·lector que s’hi haja tractat de nou al ple. “Ara, segons hem pogut saber, van a executar el projecte proposat pel Partit Popular. Han perdut 7 anys per a acabar fent el mateix projecte que anàvem a executar nosaltres”, comenta el regidor popular. Per este motiu, per als populars no els valen més demores.

Els populars van sol·licitar en el passat ple que el govern de Compromís dialogara i negociara amb els propietaris del sector 13 per a arribar a un enteniment i evitar que es demorara més l’execució del col·lector de la platja. “Compromís desfà el que vam fer els populars per a perdre temps i tornar a iniciar el que habíem plantejat des del Partit Popular. Però els ciutadans necessiten ja urgentment esta infraestructura. No estem per a perdre més temps. Després de 7 anys perduts pensem que ja és hora de començar el col.lector”, exigeix Enguix.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here