Els populars demanen responsabilitats a Oltra per la situació “límit” del Centre d’Acollida de Palma de Gandia

CaixaBank - MyBox

0
3414
Palma de Gandia
Centre d'Acollida de Palma de Gandia

El diputat provincial del PP, Avelino Mascarell, demana a la consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, una major responsabilitat i inversions en centres com el d’Acollida de Palma de Gandia que, a conseqüència de la pandèmia del COVID-19, es troba en una situació “límit”.

L’actual crisi sanitària ha disminuït les aportacions solidàries i, també, el voluntariat; un fet que els ha portat al fet que a penes tinguen per menjar. Només són dos frares els encarregats d’atendre 60 persones internes en habitacions dobles, molts d’ells malalts crònics sense recursos.

“Per aquest motiu, els populars entenem que Mònica Oltra no pot viure d’esquena a aquesta situació que s’està vivint al Centre d’Acollida de Palma quan estem davant d’una gestió que hauria de ser responsabilitat de l’administració”, apunta Mascarell. Des de la regidoria que presideix la popular Tere Català a Palma s’han destinat 20.000 euros per a incrementar les hores a un treballador social i un auxiliar de neteja.

“Instem a la Conselleria d’Igualtat i Política Inclusives ja Mónica Oltra al fet que des del Consell puguen reforçar el personal, en aquests moments de pandèmia, per tal d’ajudar les dues persones que estan fent front a la cura de 60 persones que es troben en aquest Centre d’Acollida”, assegura Català.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here