Els polígons de la Marina milloraran l’enllumenat amb leds i tindran depuradora gràcies a l’Ivace

0
887
Un dels moments de la roda de premsa.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat a Pedreguer que els polígons industrials de la Marina Alta i la Marina Baixa “milloraran l’enllumenat públic amb leds i tindran depuradora gràcies a les ajudes de l’Ivace 2018-2019”.

Climent, la directora general de l’Ivace, Júlia Company, i tècnics de l’Ivace han explicat i detallat les principals característiques i actuacions d’aquesta ordre d’ajudes en una jornada informativa que ha reunit a alcaldes i empresaris dels municipis d’aquestes comarques. A l’encontre ha participat també l’alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús.

El conseller ha animat els ajuntaments a que presenten projectes d’inversió “per a millorar i modernitzar les seues àrees industrials “per fer-los més accesibles i atractius per a l’instal·lació de noves empreses que generen llocs de treball”.

“Des de la Conselleria d’Economia Sostenible i des de l’Ivace estem fent un esforç perquè la reindustrialització arribe a tots els territoris i amb aquestes ajudes, que són continuació de les publicades el 2017, volem arribar a tots i cadascú dels nostres municipis”, ha subratllat.

Principals actuacions

En aquesta jornada s’han detallat les principals actuacions que subvencionarà l’Ivace als polígons industrials de la Marina Alta i la Marina Baixa, que són, entre altres, l’obra civil per a la implantació de fibra òptica, la millora de la seguretat amb vigilància a través de CCTV connectat a la Policia Local, la implantació de carril bici i passarel·les per a vianants, la millora de l’enllumenat públic, la generació d’energia renovable o la instal·lació de serveis contra incendis.

També es contempla la millora de la senyalització i de la identificació dels carrers dels polígons, la dotació de nous vials i nous accessos, subministre de gas i la implantació d’ecoparc.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La DOP Vinos Alicante presenta sus vinos en la Marina Alta

En la jornada s’ha fet especial menció al caràcter bianual que tindrà la convocatòria d’ajudes per als exercicis 2018 i 2019, sempre que una part del projecte s’efectue en 2018.

El termini per a presentar les sol·licituds d’ajuda és des del 5 de març fins al 6 d’abril de 2018.

En l’encontre també s’ha informat als alcaldes que els municipis de la Marina Alta i la Marina Baixa disposaran, junt amb al Vinalopó Mitjà i Alt Vinalopó d’un pressupost inicial de 2,6 milions d’euros per a l’exercici 2018 i una previsió de 3 milions d’euros per a 2019.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here