Els periodistes de turisme ofereixen una perspectiva global de Xàtiva com a destinació turística

0
1396
Roger Cerdà va presidir la presentació del llibre a Xàtiva

Este dimecres s’ha presentat el llibre ‘Xàtiva: visión plural’, amb 22 articles sobre el patrimoni històric-artístic, la història, les festes i les tradicions de la ciutat

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, va presidir este dimecres la presentació del llibre ‘Xàtiva: visión plural. La ciudad de Xàtiva vista por la Asociación Valenciana de Periodistas y Escritores de Turismo’. L’acte va comptar amb la participació de la regidora de Turisme, Mariola Sanchis, així com del president i vicepresident d’aquesta associació, els periodistes Juan Antonio Calabuig i José Luis Serrano. La publicació, coordinada pel xativí Francisco Gironés, ha estat maquetada per l’estudi gràfic Ortogràfic i impresa per la Diputació de València.

Es tracta d’un recull de 22 articles que aborden un panorama general de la nostra ciutat des de diversos punts de vista relacionats amb el patrimoni històric-artístic, la història, les festes i les tradicions de Xàtiva, posant-los en valor com a elements d’atracció turística. Entre els autors, es compta amb reconegudes firmes del periodisme especialitzat en la matèria, com ara Rafael Brines, Francisco Pérez Puche, Agustí Ventura o José Soler Carnicer, entre d’altres.

L’alcalde Roger Cerdà, a més de recordar la concessió del premi Cavanilles a la ciutat per part d’aquesta associació ara fa quasi un any, ha destacat que “Xàtiva és una joia patrimonial i un referent cultural de la província de València. La nostra ciutat és un lloc en què sembla que el temps es va aturar i en el qual, a mesura que transitem pels seus carrers i racons, els ecos d’un passat grandiós ens acompanyen com a música de fons”.

El primer edil va agrair “la iniciativa duta a terme per l’associació de periodistes de Turisme i per la Diputació de València, així com la de tots els autors d’aquest interessant volum, des de la consciència de la importància de la difusió dels valors turístics de la nostra ciutat, basats necessàriament en la Cultura i el Patrimoni Històric-artístic”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí