Els pares dels alumnes del col·legi Marià Jornet de Bèlgida exigeixen un mestre per als xiquets

0
1536
manifestació xiquets
Xiquets i pares demanen un mestre fix

Els pares i els alumnes de 4 i 5 anys del centre Marià Jornet Perales de Bèlgida s’han manifestat este matí a la localitat per demanar a la conselleria d’Educació que destine un professor fix per als 16 xiquets que actualment depenen d’una professora de suport. Els pares es queixen de que «la professora no pot complir els objectius que marca consellera, els xiquets no tenen llibres i això pot repercutir en la seua educació».

Segons s’explica des de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes «l’any passat el professor titular es va haver de donar de baixa després d’haver impartit sols una setmana de classes i es va posar una professora suplent, però este any no ha donat ni una classe». Des de l’AMPA apunten que la conselleria d’Educació els ha explicat que s’ha obert un procés contenciós-administratiu per esta situació però que «no ens han assegurat un professor suplent al menys fins el mes de gener», lamenten els pares.

Així comenten que de moment es fa càrrec dels xiquets una professora de suport que pertany al conjunt del Centre Rural Agrupat Castell de Carbonera i del qual també formen part les escoles de les localitats d’Otos i Beniatjar. Els pares es queixen de que «quan ens envien el nou professor hi haurà un nou canvi, i com cada professor té la seua forma d’educar, estos canvis afecten a la figura del educador que necessiten com a referència els nostres fills».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí