Els pares de Bèlgida faran una protesta “més forta” si no es designa un professor

0
628
manifestació xiquets
Pares i alumnes es van manifestar ja dilluns passat

Els pares dels xiquets de 4 i 5 anys del centre Marià Jornet Perales de Bèlgida es toranaran a manifestar demà per demanar a la conselleria d’Educació que destine un professor fix per als 16 xiquets que actualment depenen d’una professora de suport. Així els pares han lamentat que divendres de la setmana passada des de conselleria es va dir que la solució era ja “imminent” però que davant de la inacció “si no tenim notícies demà es programarà alguna cosa per a la setmana que vé més forta”.

Els pares també han alertat que als col·legis de Beniatjar i Otos (que conformen amb el de Bèlgida el Centre Rural Agrupat Castell de  Carbonera) “ja comencen a estar molestos perquè la persona de suport no va a correspondre amb les hores que li toquen cobrir allí”. Així afegeixen que la professora de suport “no pot complir els objectius que marca consellera, els xiquets no tenen llibres i això pot repercutir en la seua educació”.

Segons s’explica des de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes “l’any passat el professor titular es va haver de donar de baixa després d’haver impartit sols una setmana de classes i es va posar una professora suplent, però este any no ha donat ni una classe”. Des de l’AMPA apunten que la conselleria d’Educació els ha explicat que s’ha obert un procés contenciós-administratiu per esta situació però que “no ens han assegurat un professor suplent al menys fins el mes de gener”, lamenten els pares.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here