Els nous membres del Consell d’Administració de Caixa Ontinyent prenen possessió dels càrrecs

0
1654
Imatge del Consell d'Administració de Caixa Ontinyent

També ha triat els membres de la Comissió Mixta d’Auditoria, que assessora al Consell d’Administració

El Consell d’Administració de Caixa Ontinyent ha incorporat els nous membres triats per l’Assemblea General el passat 14 de juliol, i s’han triat els càrrecs vacants en el seu si.

El consell queda configurat així com Antonio Carbonell com a president (càrrec que ocupa des de 2013), José Pla Barber vicepresident, Agustín Iranzo secretari i com a vocals Honorio Cabezuelo, Juan-Luis Gandia, Vicent-Tomás Guillamón, Isabel Hernández, Mª Ángeles Martínez i Eduardo Úbeda Mestre.

També ha triat els membres de la Comissió Mixta d’Auditoria, que assessora al Consell d’Administració, vigila la coherència de la política de riscos amb l’estratègia empresarial, supervisa el control intern i la informació financera, i es relaciona amb els auditors garantint la seua independència. Aquesta estarà conformada pels tres últims indicats (Úbeda, Hernández i Martínez).

Conforme a la nova legislació sobre caixes d’estalvis, la incorporació dels nous membres del Consell ha comptat amb l’avaluació favorable del Banc d’Espanya, que ha considerat que compleixen els exigents requisits d’honorabilitat, formació, experiència i capacitat de bon govern.

Segons el President, Antonio Carbonell, la labor d’aquest Consell ha de combinar la continuïtat quant a la missió i objectius socials de l’entitat i la transició al nou model bancari que imposen els nous temps; una labor difícil emmarcada a curt i mig termini per un entorn econòmic que es preveu de recuperació, una competència més agressiva i posicionada clarament per als clients i operacions més rendibles, i la pressió regulatòria i dels supervisors sobre aspectes com a liquiditat, capitalització, morositat, control del risc i govern corporatiu.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí