Els Moros i Cristians d’Oliva presenten el seu llibre de 2022 dedicat a la gastronomia

0
3279
Oliva
Un dels moments de la presentació.

La Federació de Moros i Cristians d’Oliva (FMiCO) amb la col·laboració de la regidoria de Festes de l’ajuntament d’Oliva, van presentar dissabte passat, 2 de juliol, el llibre dels Moros i Cristians d’Oliva 2022, que enguany va dedicat a la gastronomia.

Com cada any, la FMiCO elabora el llibre de festes que pretén ser la memòria física d’unes festes. Al igual que els últims anys, el llibre, molt acurat en els seus detalls i qualitats, és un un monogràfic sobre un aspecte de la festa. Enguany, el llibre parla de la gastronomia dels Moros i Cristians d’Oliva.

La portada és el cartell guanyador de l’últim concurs que es va organitzar, el de 2020, obra de Juan Diego Ingelmo Benavente. Segons indiquen fonts municipals, partint de la gamma cromàtica d’aquest cartell, se n’ha elaborat el disseny de l’interior de tot el llibre, que està organitzat com una mena de menú, amb 10 apartats, que pretenen ser un tast de tots el sabor dels Moros i Cristians d’Oliva. Aquests apartats estan inspirats en el format dels antics menús dels restaurants, amb línies decoratives i lletres corbes, tot emmarcat dins les actuals tipografies.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí