Els Moros i Cristians de Bocairent celebraran una assemblea extraordinària per decidir si se suspenen les festes

0
5180
Els Moros i Cristians de Bocairent plantegen la possibilitat de la suspensió.

Es planteja la possibilitat tant de mantindre les dates inicials, com retardar-les o fins i tot suspendre-les

L’Associació de Festes de Moros i Cristaians de Sant Blai a Bocairent ha anunciat que convocarà una assemblea extraordinària per al proper 21 de gener per tal de decidir què fer amb les festes davant l’increment de la incidència de la Covid-19.

En un comunicat realitzat per l’Associació s’han plantejat tres possibilitats: la celebració de les festes en les dates previstes inicialment del 4 al 9 de febrer; l’ajornament de les festes per a final del mes de maç o principi del mes d’abril; o directament la suspensió de les festes 2022.

D’una altra banda en el mateix comunicat s’explica que es mantindrà la inauguració del nou Castell de fetes i la celebració de la presentació del cartell-programa, a més de la representació del sainet fester el 8 de gener. També es mantindrà la celebració del concert fester al pavelló municipal el 15 de gener i el novenari a Sant Blai del 23 al 31 de gener. No obstant s’anuncia que no se celebrarà la Publicació i l’Acapte els dies prevists inicialment del 9 i 16 de gener.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí