Els hospitalitzats a domicili del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent tindran una línia de telèfon gratuïta de contacte

0
3984
Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva

Els hospitalitzats de quatre comarques tindran esta línia 900 per facilitar el contacte permanent amb l’atenció sanitària

El pròxim mes de setembre entrarà en funcionament la línia 900, una línia telefònica gratuïta per a atendre als pacients de la Unitat d’Hospitalització a domicili (UHD) de les comarques de La Costera, La Vall d’Albaida, La Canal de Navarrés i el sud de la Ribera Alta.

Aquesta Unitat, que vas agafar a totes les poblacions del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent i té la seua base en l’Hospital Lluís Alcanyís, compte actualment amb set professionals d’infermeria, sis metges, una auxiliar d’infermeria, un fisioterapeuta, una treballadora social i una administrativa.

Es tracta d’un equip multidisciplinari que atén a l’any més de 2.200 pacients i realitza més de 12.500 visites personals d’atenció hospitalària a domicili per prescripció mèdica especialitzada.

L’any passat aquesta Unitat va rebre més d’1.300 consultes telefòniques de pacients, familiars i cuidadors. A partir de l’engegada d’aquesta línia, les trucades telefòniques al servei 24 hores no tindran cap cost per als usuaris.

Amb aquest nou servei la gerent del Departament, Margarita Llaudes ha assenyalat que “es reforça la bona labor de nostra UHD que és un referent a la Comunitat Valenciana”. També ha apuntat que aquest servei telefònic gratuït “representa per als pacients una millora en seguretat i en la comunicació amb els qui els estan tractant, contribuint a reduir la intranquil·litat que en alguns casos puga representar l’hospitalització fora del centre hospitalari”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here