Els ex alcaldes del PP d’Ontinyent, Gandia i Mislata declararan com a testimonis del cas ‘Gürtel’

0
7198
Lina Insa i Francisco Camps, en un acte del PP a Ontinyent

Lina Insa, Arturo Torró i Manuel Corredera compareixeran davant del jutge en el cas de presumpte finançament il·legal del PP, junt amb altres destacats com Francisco Camps i Juan Cotino

El divendres 19 de gener compareixeran a l’Audiència Nacional com a testimonis en el judici del cas ‘Gürtel’, cas que investiga el presumpte finançament il·legal del PP valencià, els ex alcaldes d’este partit d’Ontinyent, Lina Insa; de Gandia, Arturo Torró; i de Mislata, Manuel Corredera.

Estos seran part dels més de cent testimonis sol·licitats per les diferents parts, entre els que destaquen també noms com els de l’ex president de la Generalitat, Francisco Camps, o el de l’ex president de les Corts i ex conseller, Juan Cotino, que declararan el 7 de març.

En este judici, que es desenvoluparà en 22 sessions entre el pròxim dilluns 15 de gener i el 6 d’abril, també  declararan el diputat autonòmic del PP Rubén Ibáñez, l’ex tresorer del PP, Luis Bárcenas, i l’ex gerent popular, Cristóbal Paez. També ho farà la tresorera del PP, Carmen Navarro, qui està processada per un suposat delicte de danys informàtics en la causa que investiga l’esborrat dels discos durs dels ordinadors de Luis Bárcenas.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here