Els empresaris del Camp de Morvedre guardonen a l’empresa pública Espais Econòmics Empresarials per aconseguir la gigafactoria de Volkswagen

0
172
Imatge de l'acte de presentació de la gigafactoria a Sagunt.

L’Associació d’Empresaris del Camp de Morvedre anuncia els guanyadors dels seus premis 2022

L’Associació d’Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM) ha donat a conéixer als guanyadors dels seus premis de l’edició 2022 en les diverses categories que, enguany, han conformat aquests guardons. El lliurament dels Premis ASECAM 2022, es durà a terme el pròxim 14 de desembre, a les 19 hores, a l’Auditori de Canet d’en Berenguer. En aquesta ocasió, el reconeixement a l’empresa social ha recaigut en Aliança Logístics, empresa de transport i logística per carretera nacional, importació, exportació i intracomunitaris de càrregues seques i refrigerades i exportació d’agrupatge de fruita i verdura des de l’arc mediterrani a Europa. Empresa molt conscienciada amb la posada en marxa d’accions de Responsabilitat Social Corporativa amb una estratègia empresarial molt alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). L’any 2021 van començar els tràmits per a aconseguir el segell Calcule i Reduïsc del Registre Nacional de Petjada de Carboni.

Entre els guardons destaca el de la Dinamització del Territori que ha recaigut en Espais Econòmics Empresarials, societat participada al 50% per la Generalitat Valenciana i el Govern d’Espanya a través de SEPI Desenvolupament Empresarial, encarregada de la gestió i comercialització de Parc Sagunt I i II. El 23 de març de 2022, el grup Volkswagen va anunciar la futura implantació de la seua gigafactoria de bateries al parc empresarial saguntí, decisió que va ratificar fa unes setmanes en acceptar el PERTE atorgat pel Govern, tot això gràcies ala gestió realitzada per les administracions públiques però també gràcies al treball realitzat pels tècnics i directius de Espais Econòmics Empresarials.

En la categoria de Pime de l’Any / Resiliència, el guardó serà per a LEJ Oleo-Hidràulica, empresa familiar especialista en instal·lacions oleohidráulicas i pneumàtiques que, des de 1983, ofereix serveis de manteniment industrial, reparació de components i fabricació de cilindres pneumàtics a mesura. Enguany les seues instal·lacions, a causa de l’incendi d’una nau confrontant, van patir grans danys i l’empresa ha sabut sobreposar-se, fer un gran esforç per a traslladar-se i poder continuar treballant amb tot el seu personal de plantilla.

De la mateixa manera, enguany, el reconeixement a l’empresa innovadora és per a Importaco, companyia líder en alimentació i begudes fundada l’any 1940, especialitzada en la comercialització de fruita seca i aigua mineral natural que compta amb una plantilla d’al voltant de 2.100 treballadors. La investigació i la innovació són la columna vertebral de la seua estratègia i, per això , compta amb un centre tecnològic, format per una vintena d’especialistes, per a aconseguir l’excel·lència en la qualitat i en el procés, a través de la creació del seu propi know-how en la fabricació de cadascun dels seus productes.

Finalment, enguany el premi a la persona destacada s’entregarà al president de ASCOSA-AVA Sagunt, Francisco Campillo, en agraïment pel seu suport constant a l’associació d’empresaris de la comarca. Campillo porta quasi tres dècades al capdavant d’aquesta entitat agrària que representa a més de 450 socis, a més d’haver format part de la junta directiva de ASECAM, participant activament en el bon funcionament de l’associació, i sent un clar exemple de compromís amb el desenvolupament econòmic i social del Camp de Morvedre

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí