Els clubs ja esperen l’inici del Autonòmic El Corte Inglés de Galotxa

0
3896
Quart de les Valls torna ser candidat al triomf en la màxima categoria de carrer
Quart de les Valls torna ser candidat al triomf en la màxima categoria de carrer

El Campiónat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, afrontarà enguany la seua 44ª edició, i es presentarà la nit del pròxim dimecres 27 de febrer en el restaurant de l’edifici d’El Corte Inglés de l’avinguda de França en Valencia.

En el que es el torneig amb major participació de totes les competicions federatives de clubs s’estan ultimant els últims preparatius per a fer rodar la pilota al llarg de gran nombre de carrers de pilota i trinquets. Seran més de mig centenar les formacions que juguen en les categories de carrer, participant en primera categoria els equips d’Albuixech, Beniparrell, Faura, subcampió del torneig, Foios, Marquesat, Massalfassar, Montserrat, recent supercampió de galotxa i Quart de les Valls, guanyador de la temporada anterior. També cal destacar els clubs que presentaran equips femenins per a enguany: Algimia d’Alfara, Borbotó, Godelleta, Meliana i la Pobla de Vallbona.

Pel que fa a les cinc categories de trinquet on participaran enguany fins a vint clubs, i que comptaran amb quasi cinquanta equips, la màxima categoria tindrà lluitant pel trofeu de campions a l’Alfara de la Baronia, Alfara del Patriarca, Moixent, la Pobla de Vallbona, amb dos formacions inscrites, i Riba-roja.

Pero la base de tota modalitat es el treball en les escoles, i en el cas de la galotxa està ben format. La present edició comptara amb huit equips juvenils, dotze formacions de cadets, mentre que en infantils jugaran vint-i-un equips, sent tretze els alevins i set equips dels més menuts, els benjamins. Mes de cinquanta formacions provinents de més de vint escoles, el que li dona vitalitat i futur a la modalitat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí