Els clubs esportius d’Alzira ultimen la I Fira de l’Esport

0
880
Imatge de la reunió organitzativa de la I Fira de l'Esport d'Alzira.

En la cita participaran vint clubs locals que presentaran la seua oferta als visitants que s’hi acosten

El departament d’Esports s’ha reunit amb els clubs que participaran de la I Fira de l’Esport que tindrà lloc a la plaça Major de 9 a 14 hores i on es muntaran estands perquè els visitants puguen conéixer la realitat de cada club i la seua oferta esportiva.

La sala municipal d’Escacs ha acollit esta reunió de treball on els vint clubs que participaran han presentat l’oferta que mostrarà als visitants. A més s’ha presentat el cartell y la imatge corporativa d’esta primera Fira de l’Esport. Els clubs que participaran són Nou Vòlei, Judo, Futbol Sala, UD Alzira, Taekwondo, Tenis Taula, La Rabosa, Rugby, Deportivo Leo, Nou Bàsquet, Billar, Rickysoporteam, Trencaones Escacs, Patinatge Wheeling, Pilota Valenciana, Tir Olímpic, Handbol, Gimnàstica Rítmica i Halterofília.

A este esdeveniment esportiu, hi haurà exhibicions dels clubs d’halterofília, gimnàstica rítmica, judo, taekwondo, pilota valenciana i tenis taula, a més de les demostracions de la resta de clubs als seus estands. Hi haurà també rifa de material esportiu de les 20 disciplines esportives present a la fira.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha destacat que “Esta primera Fira de l’Esport ha tingut una molt bona acollida entre els clubs alzirenys. Es tracta d’un aparador on mostrar les diferents disciplines esportives que es practiquen a la nostra ciutat. Amb esta iniciativa es pretén que els clubs puguen captar nous esportistes i presentar la seua oferta d’activitat física. L’edil també ha instat a “participar d’esta jornada esportiva, una oportunitat única per iniciar-se en la pràctica de l’esport”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here