Els Catarres i Oques Grasses estaran al ‘GanxoRock 2015’ de Benigànim que torna després de 2 anys

0
692
Els Catarres
Els Catarres

Els Catarres, i Oques Grasses, seran els principals atractius del cartell del ‘GanxoRock 2015’ de Benigànim que se celebrarà el pròxim 7 d’agost i després de dos anys sense celebrar-se el festival de música en valencià. El Col·lectiu Cultural El Ganxo torna a organitzar este festival que va nàixer el 2011, recordant a més que es commemoren 20 anys de la seua fundació de l’agrupació cultural.

Recorden així des del Ganxo que el ‘GanxoRock’ en els seus dos festivals organitzats ha comptat amb l’actuació de La Gossa Sorda, Aspencat, Auxili, Desgavell o Pep Botifarra, entre d’altres, i que “ha vist com es duplicava l’assistència de públic en cadascuna de les edicions”.

oques grasses
Oques Grasses

Enguany el festival tindrà un total de 5 actuacions. En primer lloc, Kontaminació Akústika, que va ser el primer grup confirmat en guanyar el concurs de grups celebrat el passat mes d’octubre amb la presentació del disc ‘Vestits amb paraules noves’. A ell s’uneix Auxili, que portarà el seu #DetonemlEstonaTour2015 a Benigànim. Actuaran per tercera vegada després de la seua participació en les edicions de 2011 i 2012, sent l’únic grup que repeteix al festival.

El Ganxo també va confirmar els grups Atupa, amb el seu rap des de Montcada, i els catalans Oques Grasses, que estrenaran les primeres cançons del seu nou disc que veurà la llum el 2016.

Cartell del GanxoRock 2015
Cartell del GanxoRock 2015

Pel que fa a Els Catarres, el grup es va formar el 2010 i en 5 anys s’ha consolidat com un dels grups referents en l’escena musical del nostre país. ‘Big Bang’ és el tercer disc del grup i que l’està fent rodar per tota la geografia de parla catalana. Actuaran a Benigànim després d’haver-ho fet a festivals com el del 25 d’abril, l’Acampada Jove o el Feslloch. Entre les últimes actuacions destacades Els Catarres també van participar en els actes de celebració del triplet del FC Barcelona al Camp Nou.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'Ajuntament de l'Olleria oferirà una intèrpret per a sords per realitzar tràmits quotidians

El GanxoRock 2015 se celebrarà a partir de les 21h al pati del CEIP Beata Inés de Benigànim, amb l’entrada per l’Avinguda de l’Ortisa. Les entrades es podran comprar de manera anticipada a un preu de 8 euros tant a la web del festival (www.ganxorock.com) com també als punts de venda anticipada de Benigànim: Casa de l’Arrop i Espai Jove; Xàtiva: Llibreria La Costera; Ontinyent: Casal Jaume I; Albaida: Museu de Titelles i València: CS Bar Terra.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here