Els candidats del PSPV de l’Alqueria de la Comtessa i Rocafort, imputats en el cas Alqueria a 11 dies d’eleccions

0
441
Víctor Jiménez i Voro Femenia

Voro Femenia i Víctor Jiménez estan entre els 9 alts càrrecs ‘enxufats’ per PSPV i Compromís i que investiga la justícia

Els alcaldes i candidats socialistes a la reelecció de l’Alqueria de la Comtessa i de Rocafort, Voro Femenia i Víctor Jiménez respectivament, han sigut citats a declarar com imputats dins del cas Alqueria. Femenia i Jiménez s’inclouen entre els nou directius que haurien sigut ‘enxufats’ per PSPV i Compromís en Divalterra.

Aquests nou directius han sigut cridats a declarar davant el jutjat d’instrucció n.9 de València el dia 3 Pau Pére, José Luis Melero, María Soledad Torija i Raúl Ibáñez, mentre que per al dia 7 estan citats Manuel Carot, Miguel Ángel Ferri, Voro Femenia, Víctor Jiménez i Lucas Ferrando.

Amb aquestes imputacions s’amplia el llistat dels investigats en el cas Alqueria, capitalitzats per Jorge Rodríguez i cinc membres del seu equip assessor més pròxim. Aquesta investigació (i detenció per un dia) li ha suposat a Rodríguez la seua condició de candidat socialista a Ontinyent, encara que ha impulsat la seua pròpia llista independent per a conservar l’alcaldia, ara estarà per veure a onze dies d’eleccions que decisió pren el PSPV amb Femenía i Jiménez.

D’altra banda també cal destacar que José Luis Melero és també el número 2 de la llista municipal de Compromís a Silla, mentre que Raúl Ibáñez és portaveu de la coalició a Sueca, però no repeteix en la candidatura municipal per al 26 de maig.

Als ara citats se’ls atribueixen suposats delictes de prevaricació i malversació per la contractació d’alts directius en Divalterra (l’antiga Imelsa) en contra d’informes jurídics que assenyalaven irregularitats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here