Els candidats del PSPV de l’Alqueria de la Comtessa i Rocafort, imputats en el cas Alqueria a 11 dies d’eleccions

0
811
Víctor Jiménez i Voro Femenia

Voro Femenia i Víctor Jiménez estan entre els 9 alts càrrecs ‘enxufats’ per PSPV i Compromís i que investiga la justícia

Els alcaldes i candidats socialistes a la reelecció de l’Alqueria de la Comtessa i de Rocafort, Voro Femenia i Víctor Jiménez respectivament, han sigut citats a declarar com imputats dins del cas Alqueria. Femenia i Jiménez s’inclouen entre els nou directius que haurien sigut ‘enxufats’ per PSPV i Compromís en Divalterra.

Aquests nou directius han sigut cridats a declarar davant el jutjat d’instrucció n.9 de València el dia 3 Pau Pére, José Luis Melero, María Soledad Torija i Raúl Ibáñez, mentre que per al dia 7 estan citats Manuel Carot, Miguel Ángel Ferri, Voro Femenia, Víctor Jiménez i Lucas Ferrando.

Amb aquestes imputacions s’amplia el llistat dels investigats en el cas Alqueria, capitalitzats per Jorge Rodríguez i cinc membres del seu equip assessor més pròxim. Aquesta investigació (i detenció per un dia) li ha suposat a Rodríguez la seua condició de candidat socialista a Ontinyent, encara que ha impulsat la seua pròpia llista independent per a conservar l’alcaldia, ara estarà per veure a onze dies d’eleccions que decisió pren el PSPV amb Femenía i Jiménez.

D’altra banda també cal destacar que José Luis Melero és també el número 2 de la llista municipal de Compromís a Silla, mentre que Raúl Ibáñez és portaveu de la coalició a Sueca, però no repeteix en la candidatura municipal per al 26 de maig.

Als ara citats se’ls atribueixen suposats delictes de prevaricació i malversació per la contractació d’alts directius en Divalterra (l’antiga Imelsa) en contra d’informes jurídics que assenyalaven irregularitats.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí