Els campaners d’Albaida suspenen la protesta amb tancament en dir l’Ajuntament que pagarà

0
749
Campaners Albaida
L'ajuntament pagarà l'assegurança als campaners

La Colla de Campaners d’Albaida han anunciat que suspenen el tancament programat per demà al campanar despés de que l’Ajuntament «reconeix el deute i es compromet a pagar» s’afirma des d’este col·lectiu. La colla havia anunciat que si l’Ajuntament d’Albaida no  pagava un deute de 3.800 euros en concepte de part de l’assegurança que tenen els campaners per desenvolupar la seua tasca.

«La mediació del Rector d’Albaida Juan José López ha sigut determinant en l’acord que s’ha produït» afirma la Colla de Campaners, de la mateixa forma també expliqen que alhora s’ha acordat el procediment de pagament.

A més a més els campaners han lamentat «haver d’aplegar a estos extrems perquè ens facen cas a l’Ajuntament» així també han manifestat que «esperem que la regidora de Cultura complisca amb l’acord signat, si és així des de la Colla de Campaners d’Albaida sols ens dedicarem al que ens agrada, que és continuar amb la tradició del Volteig Manual de Campanes». La colla de campaners han finalitzat agraint «a tots els col·lectius i persones que ens han manifestat el seu suport».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí