Els caçadors, primera associació amb la que es reuneix Ciudadanos a Ontinyent en una ronda de contactes

0
727
El regidor Juan Revert s'ha reunit amb els caçadors d'Ontinyent

Des del partit taronja s’explica que la ronda servirà per a incorporar les seues propostes al programa electoral

Ciudadanos ha iniciat una ronda de contactes amb les associacions d’Ontinyent per a incorporar les seues propostes al programa electoral. El primer col·lectiu a visitar ha sigut el club esportiu de caça La Fontana, que compta amb més de 700 associats.

Segons ha explicat el portaveu de Cs d’Ontinyent, Juan Revert, “aquestes reunions serviran perquè puguem escoltar als ciutadans a través de les seues associacions i recopilem les seues propostes per a, en la mesura que siga possible, incorporar-les al programa electoral”

En aquest sentit, Revert ha assenyalat que el club esportiu de caça La Fontana “aporta recursos per a la cura de les nostres muntanyes ja que proporciona aigua, sembrats, repoblacions i vigilància jurada que col·labora també en la prevenció d’incendis”, a més, ha continuat “realitzen controls de plagues en finques i plantacions agrícoles i paguen a conselleria per la utilització de les muntanyes, sent l’únic col·lectiu esportiu que ho fa. Tot, sense rebre cap mena de subvenció pública”

Segons van explicar tant el president com els membres de la Junta Directiva, “anteriorment teníem cedits els terrenys del camp esportiu de Fuset, però portem més d’any i mig amb els tràmits per a aconseguir una nova cessió, encara que ens hem trobat amb una escassa col·laboració de l’administració”.

Juan Revert s’ha compromés a interessar-se per la tramitació de l’expedient i a esbrinar en quins terminis es podria tindre una decisió sobre la cessió.

Aquesta ha sigut la primera reunió d’una sèrie de contactes que els membres de Ciutadans Ontinyent mantindran amb les associacions locals perquè des de l’agrupació “es vol escoltar als col·lectius que integren el nostre municipi, per això si algun està interessat a reunir-se amb mi o amb altres membres de la candidatura pot posar-se en contacte a través del correu ontinyent@ciudadanos-cs.org per a concertar cita. També ens poden fer arribar allí les seues propostes i idees”, ha finalitzat Revert.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí