Els bombers porten aliments a cinc persones atrapades per la neu en una casa a Bocairent i hui es preveu el rescat en helicòpter

0
1963
Carretera nevada a Bocairent

Les persones aïllades van rebre el menjar perquè els bombers van poder arribar a peu, hui s’intentarà obrir camí o seran evacuats amb l’helicòpter

Els bombers van haver de portar aquest dimarts aliments a cinc persones que han quedat atrapades a causa de la neu en una casa rural de Bocairent, davant la impossibilitat de ser desallotjada. En aquesta zona es va produir una acumulació de neu que ha superat els 70 cm, la qual cosa els ha immobilitzat i no es podien moure de l’habitatge.

Segons s’explica des dels bombers han estat coordinats amb l’helicòpter de la Generalitat per poder portar el menjar a les persones aïllades, però l’helicòpter es va haver de retirar per les condicions meteorològiques i va continuar el servei a peu per arribar a la casa.

Finalment, i amb l’ajuda de la Policia Local de Bocairent, es va poder arribar a la cas per la nit per portar el menjar. Els bombers informen que hui s’intentarà obrir camí o seran evacuats amb l’helicòpter.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí