Els alcaldes d’Ontinyent i l’Olleria impulsen un Grup de Municipis Industrials de La Vall d’Albaida

CaixaBank - MyBox

0
1513
Ramón Vidal i Jorge Rodríguez, alcaldes de l'Olleria i d'Ontinyent

Es planteja un model semblant al de l’acord territorial Ontinyent/Ibi/Alcoi per tal d’intercanviar experiències i defensar interessos comuns davant administracions superiors

Els alcaldes d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i l’Olleria, Ramón Vidal, estan treballant en la creació d’un Grup de Municipis Industrials de la Vall d’Albaida. Aquest és el més destacat dels potencials acords intermunicipals que han abordat els dos alcaldes en una reunió mantinguda aquest matí en l’Ajuntament d’Ontinyent, al qual s’han estudiat possibles vies de col·laboració entre els dos municipis.

Aquest grup (que es plantejaria inicialment com un grup reduït, de fins a 4 municipis) seguiria un model semblant al de l’acord territorial Ontinyent/Ibi/Alcoi per tal d’intercanviar experiències i defensar interessos comuns davant administracions superiors, traslladant esta experiència positiva a la comarca. L’intercanvi d’experiències amb una forta tradició industrial ubicats en la comarca es planteja com una eina que pot permetre coordinar polítiques de foment de l’ocupació i d’incentius fiscals a les empreses, o impuls a la formació especialitzada entre altres qüestions.

Tots dos alcaldes coincidien en la necessitat d’implicar als agents socials directament relacionats, com ara empreses, sindicats i associacions, i en aquest sentit ja s’ha previst una primera reunió amb la Confederació Empresarial de La Vall d’Albaida (COEVAL) per presentar la idea i replegar suggerències per concretar la seua posada en marxa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here