Els agricultors voluntaris comencen a Sagunt les tasques de desinfecció contra el coronavirus

0
2082
Un agricultor voluntari a la plaça Major de Sagunt

Este primer equip està compost per un agricultor i dos treballadors de la SAG que realitzaren les labors de reforç de dilluns a divendres

El primer equip de voluntariat d’agricultors ha iniciat hui les labors de desinfecció en el municipi. Este grup de voluntaris està organitzat per l’associació d’agricultors ASCOSA en col·laboració amb el Consell Agrari de Sagunt per a reforçar el treball de neteja, en coordinació amb la Societat Anònima de Gestió (SAG), cada dia, de dilluns a divendres. Concretament, este primer grup de persones està compost per un agricultor amb la seua maquinària i dos jardiners de la SAG.

Sobre este voluntariat la presidenta del Consell Local Agrari, Gloria Parra, ha explicat que esta iniciativa ha nascut de manera espontània: «Els mateixos agricultors van ser els qui van començar a moure’s i a posar-se a la disposició de l’Ajuntament de Sagunt, del Consell Local Agrari i de la SAG per a veure de quina manera ells podien ajudar amb els mitjans que tenen i arrimar el muscle en esta greu situació que estem travessant».

Així mateix, Parra ha expressat que el mèrit és tot dels agricultors per la seua valentia i compromís amb la societat. A més, la delegada ha destacat el treball del president de l’associació ASCOSA, Francisco Campillo, que des del principi va contactar amb ella per a organitzar este pla d’actuació: «Francisco Campillo ha fet una labor important; ha recopilat la informació, les dades dels agricultors per a posteriorment, amb el treball que hem fet, coordinat amb el Consell Local Agrari, compartir-ho amb el regidor i el gerent de la SAG per a organitzar i complementar estes tasques de reforç».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí