Els agricultors de Cullera se sumen a la desinfecció de coronavirus dels carrers

0
2210
Els llauradors van col·laborar dilluns a la nit en la desinfecció de Cullera

El col·lectiu aporta els seus atomitzadors per a aplicar una neteja intensiva dins de les accions de lluita contra el Covid-19

Els agricultors de Cullera s’han sumat de manera voluntària als treballs de desinfecció dels carrers de coronavirus, tasca que duu a terme l’ajuntament per a mantindre a ratlla la pandèmia.

El col·lectiu ha aportat atomitzadors per a regs intensius i continus de les vies públiques. Es tracta de maquinària especialitzada que s’utilitza habitualment en les labors agràries i la potència de les quals permet realitzar la desinfecció de forma més ràpida i cobrint una major superfície.

Passades les 21.30 hores, quatre tractors van eixir de les instal·lacions del Consell Agrari de Cullera i van estar desinfectant els carrers durant al voltant de quatre hores. En esta primera jornada, es regaren el Raval de Sant Agustí, el centre, el barri de Sant Antoni, la Bega i el Port.

Per a la neteja es va emprar una solució d’aigua amb hipoclorit de sodi (lleixiu més concentrat) a un 2%. D’esta forma es reforça el pla de desinfecció de carrers que implementa el consistori des de fa dues setmanes pràcticament a diari.

Precisament en este programa s’estan bolcant gran part dels esforços en la lluita contra el coronavirus ja que a més dels operaris de l’empresa concessionària de la neteja viària participen treballadors municipals de Serveis Exteriors i Agricultura. Paral·lelament, s’ha contractat a una empresa especialitzada que desinfecta edificis públics mitjançant el sistema de nebulització. A través d’ella s’han netejat des de les quatre naus del mercat fins a les oficines municipals, passant per col·legis, biblioteques o l’auditori, entre altres.

Els agricultors continuaran col·laborant en les labors de desinfecció al llarg dels pròxims dies i està previst que tornen a eixir als carrers el dijous amb una altra mena de maquinària.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí