Eliminar les ajudes als bous al carrer serà condició “irrenunciable” de Podem per negociar el govern de Sagunt

0
661
Sergio Moreno

El candidat de Podemos Sergio Moreno assegura que el que volen és acabar amb les subvenció de la compra o lloguer d’animals

Podem Morvedre ha manifestat que demanarà l’eliminació de les subvencions a la compra o lloguer d’animals per a les festes patronals, així ho ha assegurat el candidat a l’alcaldia Sergio Moreno. A més, ha explicat que “aquest és un compromís que estava dins del pacte de govern d’aquesta legislatura i que no s’ha complit, per la qual cosa passa a ser una de les qüestions a les quals no renunciarem si ens hem d’entendre amb altres partits”.

Aquest és un tema que la formació morada tindrà molt en compte a l’hora de teixir aliances postelectorals perquè “en el cuatripartito ha faltat valentia per a aplicar aquesta mesura i és una qüestió que cal afrontar sí o sí en la pròxima legislatura, per a això serà fonamental que Podem tinga pes dins de l’Ajuntament”, afig Sergio Moreno.

Aposta per un altre model de festes

Podemos també aposta per potenciar un altre model de festes menys basat en els festejos taurins i més en els esdeveniments culturals. “Buscarem la col·laboració amb absolutament totes associacions de la ciutat que tinguen idees per a les festes perquè siguen més participatives. És l’única forma de garantir que representen la diversitat de la nostra ciutat”, ha dit Sergio Moreno. Per a això, proposen que qualsevol entitat que tinga interés a participar de les festes puga integrar-se en el Consell Festiu.

D’altra banda, Podemos proposa que els actes festius no es concentren exclusivament en el recinte firal i isquen també als barris perquè “s’ha de notar que la ciutat està en festes, que tot el municipi s’impregne de l’ambient d’alegria i fraternitat”, ha assegurat el candidat. Des de la formació habitada plantegen el benefici que això suposaria per als negocis locals que, d’aquesta forma, podrien ser partícips de l’estimulació econòmica que suposen les festes.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El PP busca candidatos en 10 días en Alzira, Cullera, Gandia, Xàtiva, Paterna, Torrent, Altea o Xàbia

Finalment, Podem demanda que els festejos es gestionen d’una forma més transparent, per al que proposa una major fiscalització de la despesa en esdeveniments festius i més publicitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here