El voluntariat d’Ontinyent contra el foc ja ha dut a terme prop de 300 hores de vigilància durant el primer mes

0
974
Els voluntaris d'Ontinyent contra el foc.

Els 25 voluntaris sumen ja vora 5.000 quilòmetres a la serra d’Ontinyent vigilant que no es propaguen incendis forestals

El programa de vigilància preventiva “Ontinyent contra el foc” suma ja 4.942 quilòmetres en el seu primer mes de vigilància després d’iniciar-se el passat 15 de juny. Durant els primers 30 dies de campanya s’han dut a terme prop de 300 hores de vigilància entre els 25 voluntaris i voluntàries que hi ha en actiu.

Aquest dimarts, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i la regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia participaven d’una reunió informal en la qual compartien experiències i valoraven el transcurs d’una campanya que està desenvolupant-se amb totes les mesures de seguretat i sanitàries derivades de la Covid-19. Rodríguez agraïa al voluntariat el seu treball i implicació en un any especialment complicat per la pandèmia i amb un alt risc d’incendi com a conseqüència de les condicions meteorològiques d’aquest hivern.

Cal recordar que la campanya està desenvolupant-se de manera adaptada a la pandèmia. Totes i tots els voluntaris compten amb l’equipament necessari com mascaretes i gel hidroalcohòlic, s’han organitzat en grups de 2 voluntaris com a màxim i els vehicles es desinfecten abans i després de cada torn.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here