El VI Cross ‘Ciutat d’Ontinyent’ serà puntuable per al Campionat d’Espanya

0
1544
Imatge de la presentació de la cita atlètica d'Ontinyent

L’Ajuntament i el Club Atletisme Vall d’Albaida signen un conveni de col·laboració per impulsar la prova

El VI Cross ‘Ciutat d’Ontinyent’, a celebrar el proper 10 de febrer al passeig de Benarrai, serà puntuable per al Campionat d’Espanya individual. És un dels aspectes que es van destacar aquest dimarts en la presentació de la prova al CEIP Carmelo Ripoll, un acte on es comptava amb la presència del regidor d’Esports, Óscar Borrell, el president del CAVA, Andreu Gramage, i el director tècnic de la prova, Fran Mollà.

En l’acte, Borrell explicava que l’Ajuntament d’Ontinyent i el Club Atletisme Vall d’Albaida (CAVA) han signat un conveni de col·laboració per impulsar la prova, “que és una de les activitats destacades al calendari esportiu de la ciutat cada any, i que a més considerem que és un dels millors circuits existents a nivell mundial”, assenyalava.

En esta edició, el cross d’Ontinyent en les proves sub-20, sub-23, sènior i màster reunirà als atletes més importants de la Comunitat Valenciana ja que esta prova serà puntuable per a classificar-se per al campionat d’Espanya individual. Fran Mollà donava detalls tècnics de la prova que enguany modifica el seu recorregut “atenent a les peticions que ens van fer alguns atletes l’any passat. Aprofitarem tota la zona de l’estany de Benarrai i recuperarem, d’esta manera, un poc el circuit original”. Estes modificacions segons Mollà permetran que el cros guanye vistositat ja que no es perdrà de vista als atletes en cap moment.

Al Cross Ciutat d’Ontinyent poden participar tots els atletes amb llicència federada o escolar des de les categories aleví fins a veterà. A més, hi haurà una prova d’iniciació per als atletes benjamins i prebenjamins així com una prova “OPEN Memorial David Cañete” per a atletes sense llicència federada. Totes i tots aquells interessats en participar a la prova OPEN caldrà que formalitzen la seua inscripció que té un cost de 3€ a la plataforma www.timerlap.com abans del 6 de febrer.

Esta edició que tindrà lloc al passeig de Benarrai començarà a les 9:30h amb el OPEN masculí i femení i finalitzarà al voltant de les 11:30h amb la categoria “reina” per a sènior i sub-23 constarà de tres circuits amb una extensió diferent: 630 metres, 900 metres i 1980 metres. Per la seua part, Gramage agraïa a l’Ajuntament la seua col·laboració perquè sense la seua ajuda no seria possible organitzar esta prova. Així mateix, aprofitava l’ocasió per animar a la ciutadania a acudir a veure esta prova i motivar als milers d’atletes que es reuniran el pròxim 10 de febrer a Ontinyent.

Per altra banda, Óscar Borrell destacava que el 10 de febrer va a ser “un superdiumenge esportiu”, ja que al cross s’afegiran també altres cites esportives destacades com una partida de raspall professional, i els partits de lliga regular dels equips de futbol i bàsquet de la ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here