El València CF realitzarà un clínic a Xàtiva la segona setmana de Pasqua

0
474
El clínic tindrà lloc al poliesportiu de les Pereres

L’esdeveniment es realitzarà en el poliesportiu municipal Els Pereres de Xàtiva entre el 23 i el 26 d’abril de 9.00 a 13.30h

Els dies 23, 24, 25 i 26 d’Abril, aprofitant les vacances de Pasqua, el club Valencianista al costat de l’empresa Nitidia Sport, ha organitzat un curs intensiu que combinarà el millor de l’acadèmia del València CF amb jocs i activitats.

Entrenadors de màxim nivell, de l’escola del València CF, sorpreses, jocs i futbol és el que els espera als xiquets i xiquetes que s’inscriguen al primer Clínic València CF a Xàtiva. L’Ajuntament de Xàtiva i el CFB Ciutat de Xàtiva col·laboren amb la iniciativa dedicat a tots els joves futbolistes de Xàtiva i voltants.

Tal com ha explicat Ivan Malter, responsable de l’empresa organitzadora, “les inscripcions continuen obertes i avancen a un bon ritme, per la qual cosa s’esperen molts xiquets i xiquetes en el clínic”. També ha recalcat que “a més dels entrenaments impartits pels formadors de l’escola del València CF, els xiquets i xiquetes rebran un equipament complet oficial d’entrenament, a més d’esmorzar, hidratació, diploma, regals i moltes altres sorpreses”.

L’esdeveniment es realitzarà en el poliesportiu municipal Els Pereres de Xàtiva de 9.00 a 13.30, citant a tots els familiars i amics a l’últim dia, el 26 d’abril, en el qual es realitzaran partits d’exhibició, lliurament de diplomes i sorteig de regals, a més d’alguna sorpresa.
A més, l’experiència es completarà amb una excursió a la ciutat esportiva del València CF, on realitzaran els entrenaments diaris i coneixeran les espectaculars instal·lacions on s’han format jugadors de talla mundial.

Les inscripcions es poden  realitzar les inscripcions a través de la pàgina web www.vcfcampusclinics.com.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here